Despre 1 Despre 2
Despre 3 Despre 4

Despre

Fondată în 2007, firma noastră este un partener tradițional și unul din liderii pieței de service instalații radiologice, de control al calității, de monitorizare și de instrumentație nucleară și radioprotecție.


Oferim întreaga gamă de servicii, produse şi accesorii necesare amenajării şi funcţionării în condiţii optime a oricărui laborator de radiologie, diagnostic, inclusiv soluţii „la cheie” pentru dezvoltarea de noi afaceri sau modernizarea celor existente. Astfel clienţii noştri se pot concentra exclusiv asupra pacienţilor, construind soluţii de tratament pe baza unor imagini radiologice de înaltă calitate, generate cu ajutorul celor mai moderne tehnici descoperite.


Contact

ÎNFIINȚARE

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. a fost înființată în anul 2007 pentru a oferi pe piață servicii de mentenanță și consultanță în domeniul nuclear precum și servicii de examinare nedistructivă folosind personal calificat și certificat și utilizând echipamente de ultimă generație.

Obiectivul principal al societății noastre este atât efectuarea cât și menținerea la cel mai înalt nivel calitativ a activității prestate și consolidarea reputației dobândite pentru calitatea și siguranța lucrărilor executate.

VIZIUNE

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L., firmă romanească de profil, are sistemul de management al calității certificat, național și internațional, conform ISO 9001:2015, ceea ce arată nivelul ridicat al experienței noastre, angajamentul S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. față de calitatea produselor și serviciilor oferite precum și dorința noastră de a satisface toate solicitările partenerilor noștri.

Noi oferim cea mai bună valoare pentru clienții noștri prin rafinarea continuă a proceselor noastre și structura costurilor.

DEPARTAMENTUL TEHNIC

Membrii echipei tehnice, absolvenţi de cursuri de specializare organizate periodic de producătorii de aparatură medicală, dețin Permise de Exercitare Nivel II şi Nivel III eliberate de Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare pentru domeniile röntgen diagnostic şi röntgen terapie în practica MRIVX.

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L dispune de personal de specialitate, autorizat ISCIR, CNCAN, EURONORM, ASME, cu o solidă pregătire în domeniu examinărilor nedistructive și în domeniul tratamentelor termice pentru suduri.

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. este autorizată de Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare şi de Ministerul Sănătăţii în vederea desfăşurării activităţii si în domeniile service, consultanţă sicomercializare aparatură rontgen diagnostic.

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. este autorizată de catre Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare să efectueze în România servicii în domeniul nuclear pentru cele mai multe tipuri de echipamente în medicină și industrie.

DEPARTAMENTUL CONSULTANŢĂ

Echipa formată din fizicieni şi ingineri (permis de exercitare în domeniul nuclear – nivel II) utilizează aparatură de măsură şi control neinvazivă, de ultimă generaţie, pentru a verifica funcţionarea în condiţii optime a echipamentelor röntgen şi calitatea ecranării laboratoarelor radiologice, în vederea asigurării protecţiei împotriva radiaţiilor pentru personalul expus profesional, pentru pacienţi şi populaţie în general.

Verificările urmăresc atât factori cantitativi, precum kV, mA, mAs, timp de expunere, doză, cât şi factori calitativi, precum obţinerea imaginilor radiologice prin aplicarea unor doze minime de radiaţie X (principiul ALARA), menţinerea dozei de radiaţie în limita fondului natural în zonele înconjurătoare laboratoarelor radiologice, etc.

LABORATOR ȘI EXPERTIZE

Laboratorul DYOMEDICA CND oferă consultanță tehnică privitoare la tipurile de examinări nedistructive, a limitelor lor, la alegerea metodei de control în funcție de cerințele tehnice și de posibilitățile metodelor de control nedistructiv. De asemenea, se oferă consultanță privitoare la omologarea precedeelor de sudura și a certificărilor/autorizărilor sudorilor conforme cu specificațiile de sudură alese (ISCIR sau EN). Prin expertize se pot stabili duratele de viață sau uzurile componentelor și instalațiilor metalice.

SUNTEM CEI MAI BUNI ȘI NE ANGAJĂM SĂ FACEM ÎNTOTDEAUNA TOT CE ESTE MAI BUN.

Intră în contact cu noi!

Vrei să intri în contact cu DyomedicaCND?
Apasă pe butonul de mai jos și vezi datele de contact.


0344802355 office@dyomedicacnd.ro