POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

 

Acest website vă aduce cele mai noi informații despre realizările noastre și vă oferă o privire directă la serviciile noastre.

Dyomedica respectă drepturile la confidențialitate ale vizitatorilor săi online și dorește să vă asigure un mediu virtual protejat.

Dacă aveți întrebări, obiecții sau cometarii cu privire la politicile de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați utilizând Formularul de contact. Pentru obiecții puteți suna la 0344802355 sau ne puteți contacta la adresa Bulevardul București nr. 264, Ploiești, Prahova, printr-o cerere scrisă.

Ce informații colectează DYOMEDICA?

Pentru a vă oferi o experiență virtuală de calitate, Dyomedica poate solicită și/sau colecta informații de la dumneavoastră în mod voluntar când: (1) va înregistrați că utilizator pe acest site; (2) participați la concursuri, evenimente sau promoții; (3) trimiteți întrebări sau comentarii prin email către Dyomedica; (4) ne trimiteți CV online; și/sau, (5) completați chestionare/evaluări online. Informațiile solicitate pot include informații personale precum: numele, adresa de email, numărul de telefon, și adresa poștală. Pentru anumite activități, putem solicită de asemenea crearea unei parole și furnizarea unor informații demografice precum: vârstă, sex, dată nașterii, preferințe. Dacă informațiile demografice sunt colectate pentru o asemenea activitate care solicită informații personale, putem combină informațiile demografice cu datele dumneavoastră personale. Acest lucru ne permite să personalizăm informațiile pe care vi le vom trimite și conținutul pe care îl vom pune la dispoziție conform preferințelor și intereselor dumneavoastră.

Dacă nu ați împlinit încă 14 ani, veți avea nevoie de acordul părinților sau al tutorelui înainte de a ne furniza orice informații personale în scopul înregistrării sau al altor activități online. Dacă sunteți nesiguri de informațiile pe care le vedeți pe acest site, rugați părinții sau tutorele să va ajute.

E-mail

Acordându-vă permisiunea de a ne trimite mesaje e-mail, nu încercăm să colectăm informații personale despre dumneavoastră. Vom folosi numai informațiile personale (nume, adresa poștală, adresa de email) conținută în e-mailul dumneavoastră pentru a va răspunde unei solicitări specifice sau comentariilor dumneavoastră din email.

Nu încercăm să colectăm informații personale despre dumneavoastră acordându-va permisiunea de a trimite felicitări sau pagini către prieteni. Vom folosi informațiile puse la dispoziție (nume și adresa de email) pentru a trimite felicitarea sau pagină solicitată și pentru a permite destinatarului să va răspundă.

CV-uri

Unele dintre siteurile noastre permit trimiterea de CV-uri online. Informațiile personale colectate prin intermediul acestor CV-uri nu fac obiectul acestei Politici de Confidențialitate. Cu toate acestea, va asigurăm că aceste informații vor fi folosite exclusiv în scopul acceptării și evaluării informațiilor trimise de canditati pentru locurile de muncă afișate.

Chestionare online

Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor în siteul noastru, putem utiliza chestionare online destinate vizitatorilor care să ne ajute voluntar cu informații demografice despre ei înșiși, sub protecția anonimatului, și să ne asigure feedback cu privire la motivele pentru care viziteza site-ul și ce anume putem face pentru a le îmbunătăți. Informațiile colectate prin aceste chestionare sunt anonime; nu putem identifica cine trimite informația și să creem o conexiunea cu informații personale identificabile ale unui utilizator care ne-au fost puse la dispoziție pe alte cai.

Cine culege informațiile personale și cum le va utiliza?

Dyomedica CND culege informațiile personale pe care le puneți la dispoziție pe site. Noi vom folosi informațiile pe care le-ați furnizat prin intermediul siteurilor noastre pentru a va trimite materiale publicitare și de promovare, inclusiv informații despre produse noi, concursuri, noi caracteristici și îmbunătățiri aduse siteului, oferte speciale și alte evenimente de interes. Putem de asemenea, utiliza informațiile dumneavoastră personale, pentru studiile noastre interne de marketing și studiile demografice, astfel încât să putem îmbunătăți în mod constant produsele și serviciile pe care vi le punem la dispoziție și să putem răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră.